Eerste Energiecafé op 20 februari

DEC-Oisterwijk organiseert op maandag 20 februari het eerste energiecafé in Oisterwijk. Tijdens de informatieavond komt u meer te weten over de mogelijkheden van energiebesparing in uw nieuwe of bestaande koop- of huurhuis. Er zijn ook installateurs en ervaringsdeskundigen aanwezig om uw specifieke vragen te beantwoorden. De toegang is gratis.

energiecafe DEC-Oisterwijk

 

‘Geregeld krijgen wij de vraag van inwoners hoe te besparen op de energierekening, zonder in te leveren op het wooncomfort’, vertelt Marjo van Gennip, voorzitter van DEC-Oisterwijk. ‘Daarom organiseert DEC-Oisterwijk het eerste energiecafé in Oisterwijk.’
Het programma biedt een scala aan informatie over toegankelijke energiebesparing. Praktische kennis over isolatie, dubbel glas en cv-installatie, als ook actuele subsidiemogelijkheden worden gedeeld. Installateurs en ervaringsdeskundigen zijn aanwezig om specifieke vragen te beantwoorden. Buurtbewoners kunnen volop ervaringen uitwisselen met elkaar.

Gratis energieadvies

Onder de aanwezigen verloot DEC-Oisterwijk tijdens de avond zes gratis quickscans energieadvies. ‘Een expert komt thuis om de energiebesparende mogelijkheden te bekijken en toe te lichten. Een unieke kans’  aldus Marjo van Gennip.

Woningeigenaren en huurders

DEC-Oisterwijk organiseert deze avond speciaal voor woningeigenaren en huurders in Oisterwijk, Moergestel en Heukelom.  ‘We willen met een activiteit als deze invulling geven aan een duurzame energiehuishouding in Oisterwijk. Belangrijk daarbij is bewustwording over de consequenties van de huidige wijze van energie opwekking en gebruik. Tijdens deze avond gaan we dan ook zeker in op het slim gebruiken van energie’ vertelt Marjo.

Praktische informatie

Inwoners van de gemeente Oisterwijk zijn van harte welkom
Datum: Maandag 20 februari 2017
Tijd: 19.30 – 21.30 uur (vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar)
Locatie: Wijkcentrum De Bunders, Frans Halsstraat 34 Oisterwijk
Toegang: gratis

Meer informatie: www.dec-oisterwijk/energiecafe

2018-01-31T15:26:19+00:00