Er is veel informatie beschikbaar over duurzame energie en energie besparen. Maar weet je niet welke keuze te maken in jouw situatie? Bij DEC-Oisterwijk kun je terecht voor onafhankelijk en deskundig advies.

Energieloket Oisterwijk

Als je iets wilt doen aan het verduurzamen van jouw energiehuishouden dan zijn er volop kansen. Voor bijna iedereen is er wel iets dat past, dus ook in jouw situatie. Zie je echter door de bomen het (duurzame) bos niet meer? Heb je behoefte aan onafhankelijk advies op het gebied van energieopwekking en/of -besparing? Kom dan eens langs bij het Energieloket Oisterwijk.

Verder lezen…

Energieadviseur bij jou thuis 

Wil je iets doen aan energie opwekken en/of besparen in je woning? Dan zou je een van onze energieadviseurs in kunnen schakelen. Zij geven je een onafhankelijk advies over de maatregelen die je kunt nemen in jouw woning. Na het inventariseren van je wensen en een bezoek aan je woning, stelt de energieadviseur een advies op maat voor je op.

Verder lezen…

Dienstverlening voor burgers

Ben je geïnteresseerd in zonnepanelen of zonneboilers? Als lid van DEC-Oisterwijk  kun je op bezoek bij DEC-leden die zelf zonnepanelen of een zonneboiler hebben. Zij vertellen je graag hun ervaringen en je kunt zien hoe een dergelijke installatie er in de praktijk uitziet.

Inloggen leden
Energieadvies voor ondernemers

In samenwerking met de gemeente Oisterwijk is DEC-Oisterwijk een project gestart om plaatselijke ondernemers helpen bij het verduurzamen van hun energiegebruik. Bijvoorbeeld adviseren over zonnepanelen op het eigen bedrijfsdak of over energiebesparende maatregelen zoals isoleren of  led-verlichting.

Zonnescan bedrijfsdaken

Informatieve websites

Klik op de icoontjes om de websites te bezoeken.