Informatie voor leden van DEC-Oisterwijk

Speciaal voor leden

Telescoopborstel voor reinigen zonnepanelen huren

Voor het reinigen van zonnepanelen kun je een telescoopborstel huren.

  • De telescoopborstel kan alleen gehuurd worden door leden van DEC-Oisterwijk en mag niet doorgegeven worden aan andere personen/leden.
  • Je kunt de borstel 1 dag lenen, de tijdstippen voor het ophalen en terugbrengen bepalen we in overleg.
  • Reserveer de borstel minimaal een week van tevoren via energieloket@dec-oisterwijk.nl. (De reservering is geldig als je onze bevestigingsmail hebt ontvangen.)
  • Voor het lenen brengen we € 10,– in rekening. Bij het ophalen teken je voor een borg van €100,–. Dit bedrag wordt geretourneerd als je de borstel in goede staat en tijdig inlevert.
Zonnepanelen of zonneboilers bekijken? Nieuwsgierig naar een warmtepomp?

Ben je geïnteresseerd in zonnepanelen of zonneboilers? Of wil je zien hoe een warmtepomp is geïnstalleerd?
Als lid van DEC-Oisterwijk  kun je op bezoek gaan bij DEC-leden die zelf zonnepanelen, een zonneboiler of een warmtepomp hebben.
Zij vertellen je graag hun ervaringen en je kunt dan meteen zien hoe een dergelijke installatie er in de praktijk uitziet.

Neem contact op via energieloket@dec-oisterwijk.nl als je hier interesse in hebt.

Infraroodpaneel gratis lenen?

Een infraroodpaneel is de moderne versie van het aloude elektrische straalkacheltje. Zo’n paneel verbruikt echter maar een fractie van de stroom die zo’n straalkacheltje gebruikt. Je kunt veel gas besparen door infraroodpanelen effectief te gebruiken. In deze video zie je hoe je dit zou kunnen doen.

Wil je zelf eens ervaren hoe zo’n paneel werkt? Dan kun je als lid van DEC-Oisterwijk ons paneel gratis een paar dagen lenen. Je zult merken dat de warmte die zo’n paneel afgeeft heel anders is dan je gewend bent en aangenaam aanvoelt.
Neem contact op via energieloket@dec-oisterwijk.nl als je hier interesse in hebt.